Caută o compunere în lista de compuneri.
Loading

Compunere despre 1 martie, primăvară!

O compunere despre 1 martie, primăvară, mărţişor
Se apropie ziua de 1 Martie, prima zi de primăvară. Este ziua în care dăruim mărţişoare fetelor şi femeilor. Mărţişorul este o podoabă micuţă, care se prinde cu un şirag împletit din două fire: unul alb şi altul roşu. ...citește continuarea compunerii pe Compuneri despre primăvară

15 comentarii:

 1. O COMPUNERE FOARTE FRUMOASA ESTI TARE MAI

  RăspundețiȘtergere
 2. a fos foarte frumoasa esti talentat

  RăspundețiȘtergere
 3. o compunere foarte frumoasa

  RăspundețiȘtergere
 4. buna este foarte frumoasa ai talent am primit 9,50pe ea:D:X

  RăspundețiȘtergere
 5. respect jos palaria:D

  RăspundețiȘtergere
 6. eşti super tare cu compunerea ta am luat un 10 la lb română este de nota 10

  RăspundețiȘtergere
 7. Mulţumim tuturor pentru cuvintele frumoase! Avem cele mai bune compuneri din tot internetul, asta se ştie! Atunci când luaţi o notă mai mică de 10 să ştiţi că nu e vina compunerii noastre, ci a profesorului, care vă notează în conformitate cu prestaţia generală, nu cu compunerea de la noi. Noi avem aici doar compuneri de nota 10! :-)

  RăspundețiȘtergere
 8. câţi ani ai ? sunt elev în a 5 -a şi mă acup de ziarul şcolii şi acolo scriem diverse lucruri din alte şcoli. şi publicăm cele mai bune compuneri şi aş dori să o public şi pe a ta vrea numele şcolii tale ;numele tău;şi vârsta.mă dau anonim că nu am voie să îmi public numele din cazul regulilor di scoala mea.

  RăspundețiȘtergere
 9. Dragă prietene (nu e nicio supărare că nu-ţi dai numele), aceste compuneri se doresc a fi o sursă de inspiraţie pentru elevi. Internetul este o unealtă grozavă inclusiv pentru elevi, pentru şcoală şi pentru educaţie în general. Acesta este mesajul acestui site. Dacă doreşti să publici compunerea poţi specifica că a fost publicată pe http://compuneripentruscoala.blogspot.com. E suficient doar atât.

  Dacă-mi permiţi să-ţi dau un sfat este să încerci să treci dincolo de o poveste şi să scoţi un articol adevărat de ziar. În loc să te mulţumeşti cu simpla publicare a unei compuneri, poate încerci să scrii un articol de genul "Internetul poate fi o bună sursă de inspiraţie pentru elevi". Dacă ai nevoie de ajutor nu ezita să mă contactezi. Dai click pe numele meu, lângă poza de mai sus; de acolo ajungi la profil unde vei găsi o adresă de e-mail. Succes!

  RăspundețiȘtergere
 10. Foarte frumoasa compunerea:D aveti si ceva de genul ... un dialog intre om si martisor?..mie cam asta mi-ar trebui..:)

  RăspundețiȘtergere
 11. Da, avem dar va fi publicată mâine sau în weekend. Dă un like pe facebook şi vei vedea pe wall-ul nostru când e publicată compunerea.

  RăspundețiȘtergere
 12. undes compunerile ca eu nu le vad

  RăspundețiȘtergere

Spune-ți părerea despre compunerea pe care ai citit-o. Ți-au plăcut compunerile? Spune-ne! Nu ți-au plăcut? Spune-ne de ce. Așteptăm toate impresiile voastre despre textele publicate pe Compuneri pentru școală.